Javítás: 06-95-322-376
Vizsgáztatás: 06-95-520-175
Alkatrész: 06-95-520-111
ITS: 06-30-901-4170

Javítás: 06-95-322-376 I Vizsgáztatás: 06-95-520-175 I Alkatrész: 06-95-520-111 I ITS: 06-30-901-4170 I Fax: 06-95-324-742

Hírek

2023 évi decemberi munkarend

 

Olvassa tovább

Ózongenerátoros fertőtlenítés

Már nálunk is elérhető az ózongenerátoros fertőtlenítés !

Olvassa tovább

A DAF valós körülmények között teszteli a CF Hybrid típust

Olvassa tovább

Már dolgozik a DAF CF 480 8x4 billenőfelépítményes demojármű

Olvassa tovább

Újból elhagyta az első DAF tehergépkocsi a gyártósort

Olvassa tovább

Gépjármű szellőzőrendszer fertőtlenítő akció indul 2020.április 6-tól!

Olvassa tovább

Minőség és Környezet

A KFT. által bevezetett működtetett független tanúsító fél által minősített, minőségirányítási és környzeteirányítási rendszerünk révén, a járműfenntartói tevékenységben tapasztalható egyre kiéleződő versenyben, piaci versenyben, helyzetünket megtartsuk illetőleg tovább, erősítsük. Hisszük és vállaljuk, hogy szolgáltatásainkat igénybe vevő partnereink a szolgáltatásaink során tapasztalható pozitív változásokat érzékelni fogják, mely részünkre igazolja a tevékenységeink, folyamataink folyamatos fejlesztéseinek eredményét

Minőség- és környezetpolitikánk vezérfonalát képezi a vevőközpontúság, melynek keretén belül a jelenlegi és jövőbeli vevőink igényeit megértsük. Ez fontos számunkra, mert csak így tudjuk elérni hogy, a vevői követelményeket teljesítsük és az elvárásaikat meghaladjuk.

Lényeges a vezetőségünk számára a szervezet számára kitűzött céljaink teljes mértékben teljesüljenek.

A szervezetünk sikeressége nagymértékben függ munkatársainktól. Teljes mértékben be kell vonni oket azért, hogy képességeiket a szervezet céljainak elérésére használják. Mindezekhez természetesen biztosítanunk kell egy kulturált, és a kor kihívásának megfelelő technológiával felszerelt hátteret, munkatársaink folyamatos képzését, hisz dolgozóink elégedettsége megnyilvánul a tőlünk elvárt szolgáltatásban is.

Erőforrásainkat és tevékenységeinket mint folyamatokat irányítjuk, így tudjuk a megfelelő kívánt eredményeket a leghatékonyabban és leghatásosabban elérni.

A kölcsönhatásba levő folyamataink rendszere elemeinek azonosítása, megértése segítségével fokozni kívánjuk a hatékonyságot és hatásosságot, így összefogva folyamataink irányítását.

A szervezetünket, szolgáltatásainkat befolyásoló, alkotó folyamatok folyamatos fejlesztése fontos és elengedhetetlen számunkra a piaci és vevői megfelelések szempontjából.

Döntéseinket az adatok logikus és intuitív elemzésén keresztül hozzuk meg.

El kívánjuk érni azt, hogy ne csak közvetlen munkatársainknál, hanem a szállítóinknál is azon területeken, amelyek ezt lehetővé teszik, az emberi szubjektivitás a lehető legkisebb szerepet játssza.


Környezetpolitikánk:
KÖRNYEZETPOLITIKÁNK

Minőségirányítási rendszerünkre vonatkozó dokumentumaink:
MINŐSÉGPOLITIKÁNK
TANÚSÍTVÁNY(magyar nyelvű)
TANÚSÍTVÁNY (angol nyelvű)